Etsi
Sed pede ullamcorper amet ullamcorper primis, nam pretium suspendisse neque, a phasellus sit pulvinar vel integer.

Suosittelen ehdottomasti!

"Minulle oli kertynyt tavaraa jo perheen kuolinpesistä aiemminkin ja muutettuani isoisäni asuntoon, oli joka paikka täynnä minulle tarpeetonta tavaraa. Elinan kanssa kävimme tavarat läpi ja onneksi kävimme, sillä olin jo heittämässä roskiin useita arvokkaiksi osoittautuneita tavaroita. Toki tiesin, että joukossa oli myös arvokkaita keräilytavaroita ja paljon taidelasia, mutta silti minut yllätti positiivisesti tavaroista saatu hinta.”
— Tommi, 39, Tampere


Jollekin tärkeintä on ostaa halvalla ja myydä kalliilla. Meille tärkeintä on katsoa asiakasta hymyillen silmiin ja saada hymy vastaukseksi.  

" Muutimme perheeni kanssa edesmenneen isoäitini taloon, johon oli jäänyt runsaasti vanhaa irtaimistoa. Vaikka ehdottomasti halusin pitää osan tavaroista myös oman perheeni kodissa, oli osasta aika luopua. Pakkasimme Elinan kanssa tarpeettoman ja muutaman viikon päästä sain rahat tililleni. Ei tämän helpompaa voi olla. Toivottavasti uudet omistajat ovat tyytyväisiä aarteisiinsa :) 
Mummon kodista omaksi kodiksi

– Maija, 35, Ylöjärvi
"Ennen kuskasin satunnaisesti kirpparipöytiin tavaraa ja lähes aina petyin joko summaan tai myymättömyyteen tai molempiin. Hinnoittelu tuntui hankalalta ja tuntui siltä, että se mitä itse arvosti ei mennyt kaupaksi ja toiset tuotteet taisin myydä liiankin halvalla. Nyt pakkaan tuotteet kassiin ja tiputan kassin Elinalle ohikulkumatkalla. Tilitys kilahtaa tilille eikä minun tarvitse murehtia mistään. Kiitos! "
Luottomyyjäni

– Seija, 65v, Nokia
"Olin hukassa, kun koitin tyhjentää vanhempieni asuntoa, mutta en halunnut kylmästi myydä kaikkea irtaimistoa pois. Elinan kanssa kävimme tavarat rauhassa läpi ja katsoimme kaikelle oikean paikan. Elina pakkasi tarpeettoman mukaansa ja kävi pari kertaa hakemassa lisää tavaroita. Olin hieman huolissani meneekö mikään kaupaksi ja mihin hintaan, mutta lähes kaikki tavarat löysivät uudet omistajat.
Vaivattomin valinta

– Marika, 45v, Lempäälä

Kerro meistä ystävillesi

Asiakkaat ovat kysyneet...

Joskus pieni virhe tuotteessa tuo siihen vain luonnetta ja esimerkiksi Arabian maitokannu kyllä kiinnostaa aarteena, vaikka siinä olisi pieni halkeama.

Kannattaa kuitenkin miettiä minkälaiseen käyttöön tuote soveltuisi, jos siinä on vaurioita tai pahaa kulumaa. Esimerkiksi rikkinäiset vaatteet eivät juurikaan kiinnosta ostajia tai kulahtaneet verhoilut eivät sytytä ostohaluja. Myös esimerkiksi rikkinäiset lelut ja käyttötavarat ovat valitettavasti huonosti kiinnostavia tavaroita.
Joskus päädymme asiakkaan kanssa siihen, että voimme suoraan ostaakin hänelle tarpeettoman, mutta liikeideamme on pääsääntöisesti välittää asiakkaan tavarat myyntiin. Tällä tavalla toimien pyrimme varmistamaan, että asiakas saa aina tuotteistaan parhaan mahdollisen tuoton. Meille tärkeintä ei ole ostaa halvalla ja myydä kalliilla vaan toimia reilusti siten, että kaikkia hymyilyttää, kun toisen romu löytää tiensä toisen aarteeksi.
Tuotteet myydään useissa eri myyntikanavissa. Kirpputorit ovat yleensä paras myyntikanava kodin irtaimistolle, keräilytuotteet menevät hyvin kaupaksi keräilijöille, jotkin tuotteet kannattaa myydä netin myyntipalstoilla. Pyrimme aina löytämään parhaat myyntikanavat sinun tarpeettomallesi, jotta se löytää ne innokkaimmat uudet omistajat. Lisäksi meillä on yhteistyökumppaneita, joille tarjoamme juuri heidän erikoisalaansa olevia tuotteita.
Me tulemme lähtökohtaisesti toimeen kaikkien kirppareiden kanssa ja halutessasi tuotteet voidaan myydä millä tahansa lähialueen kirpputoreista. Kirpputorit, niiden asiakaskunta ja niillä kaupaksi menevät tuotteet eroavat jonkin verran toisistaan ja suosittelemmekin mielellämme juuri sinun tavaroillesi parhaan paikan löytää toisen aarteiksi.
Hyvä kysymys, jonka saamme aika ajoin. Palvelu on uudenlainen ja siksi mielellämme koitamme avata sitä vielä lisää.

Peruspalvelu on yksinkertainen, mutta myös räätälöinti onnistuu tarpeidesi mukaan.

Yksinkertaisuudessaan olet meihin yhteydessä ja myymme tuotteet puolestasi. Hinnoittelemme, valitsemme myyntikanavan ja hoidamme sinulle tilityksen tuotteistasi. Tämä vaihtoehto sopii hyvin esimerkiksi asuntoa tyhjennettäessä tai vaikka kokoelmia myytäessä. Toki palvelu on sopiva myös, jos haluat vain vähentää tarpeetonta tavaraa kotoasi. Pienestä lisämaksusta tulemme mielellämme katsomaan kanssasi, mistä kannattaisi luopua, tai hoidamme tarvittaessa myös pakkaamisen.

Kysy rohkeasti lisää :)